HTML

PerfectSzerda

2010.02.10. 22:29 MirmiX

Megvolt a mai két Cooler.

Minkettő győzelemmel zárult.

Kezdés:00:00 win elég easy volt kisebb izgalmakkal meg ultraidiotákkal akik 8,8,6 flopra A10s el allint nyomnak ez pont egy magyar volt:D

Kezdés:15:12. win nemjott semmi jolap most inkább kivártam hogy kiessenek a kihaénnem franci és portugál  barátaink.J6o voltam bb ként jot J56 flop,44-el 284 flop,semmi egyéb.

Holnap ha nemjön közbe semmi és nem leszek lusta lemenni akkor nyomok egy majdnem freeroll-t a Hétkettőbe Miskolcon.Betty nevezetű szervezővel beszéltem és azt mondta 25-30 ember szokott összegyülni tekintve hogy 1000 HUF a beülő és első 5 szinten van rebuy lehetőség.Meglátjuk,remélem nem lesz sok ork,mert ha leültetnek egymellé lehet inkább hazajövök.Azoknak az illatfelhőjét ember el nem tudja viselni,főleg nem ülve több órán keresztül.

Jöjjön egy vicces (hát nem azAA-nak persze:D) kép az ősidőkböl amikor még csak ismerkedtem a pokerral.:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr201747975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása